Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Co je to terapie infračerveným světlem a co může dělat

Čas vydání: 2020-08-24 13:57:59  Hity: 6

Téměř infračervené světlo se vztahuje na červené světlo mimo světlo, je druh infračerveného světla, patří do kategorie elektromagnetických vln, se silnou úlohou v žáru, známý jako " světlo života " .

Téměř infračervené světlo má silnou penetraci a radiační sílu, snadno se vstřebává do těla energie. Infračervená absorpce v těle může vyvolat rezonanci s tělními molekulami vody, molekulami vody ke zvýšení aktivace a vazby mezi molekulami. Aktivovaný protein a další velké molekuly, takže nejvyšší úroveň energie vibrací biologických buněk.

Téměř infračervené paprsky mohou přenášet teplo do hlubší části kůže, což způsobuje, že teplo vytvářené zvýšením teploty vyzařuje směrem ven, což způsobuje vzestup teploty hluboké vrstvy kůže, KAPILÁR, podporuje krevní oběh, reaktivuje enzymy, podporuje buněčnou aktivitu metabolismus a zvyšuje imunitu.

rd.jpg


V medicíně může dělat 5 věcí blízkých infračervenému světlu:

1. Zlepšení bolesti kloubů

Infračervený paprsek může proniknout hluboko do svalu a kloubu, zahřát tělo, uvolnit svaly, podpořit výměnu kyslíku a živin v mikrovaskulární síti a eliminovat hromadění únavových látek a kyseliny mléčné a dalších stárnoucích odpadů vnitřní otok, vynikající úleva od bolesti.

2.Regulujte autonomní nervový systém

Autonomní nervový systém reguluje viscerální funkci. Chronická úzkost a stres ze autonomního nervového systému mohou vést ke snížené imunitě, bolesti hlavy, závratě, nespavosti a chladným údům. Téměř infračervený paprsek může regulovat autonomní nervy tak, aby se udržel v nejlepším stavu, výše uvedené příznaky lze zlepšit nebo odstranit.

3. Péče o pleť a hubnutí

Téměř infračervené záření produkuje rezonanční absorpci lidského těla, může způsobovat únavu a stárnutí látek, jako je kyselina mléčná, volné mastné kyseliny, cholesterol, nadbytek podkožního tuku atd. Vlasovými folikuly a aktivací podkožního tuku, nikoli ledvinami, přímo metabolizován z kůže.

Proto může pokožku vyhladit a něžnou. Účinek fyzikální terapie s blízkým infračerveným paprskem může zvýšit energetickou energii těla, aktivaci buněk, a tím podpořit látkovou výměnu tukové tkáně, pálení rozkladu, nadměrnou spotřebu tuku a pak efektivní hubnutí.

4. ANALGESIE

Tepelný účinek infračerveného světla snižuje excitabilitu nervových zakončení; zlepšení krevního oběhu, snížení otoků a snížení chemické a mechanické stimulace nervových zakončení; tepelný účinek daleko infračerveného světla zvyšuje práh bolesti, a tak dále, oba hrají roli při zmírňování bolesti.

Téměř infračervené biologické účinky, kromě výše zmíněných tepelných efektů, existuje mnoho dalších důležitých biologických účinků, jako je například blízké infračervené záření a vztah mezi životem, infračervené záření zlepšuje mikrocirkulaci, aktivuje molekuly vody, s aktivací důležitých funkcí, jako je jako tkáňové buňky.

5. Zvyšte svou imunitu

Imunita je fyziologická ochranná reakce lidského těla, která zahrnuje buněčnou imunitu a humorální imunitu. Hraje důležitou roli při odolávání chorobám. Po klinickém pozorování může infračervená terapie zlepšit PHAGOCYTIC funkci makrofágů, regulovat buněčnou imunitu člověka a humorální imunitu, což je prospěšné pro lidské zdraví.


Při lékařském ošetření často pro některé pacienty použít, ale věnovat pozornost, protože infračervené může spálit kůži, v aplikaci, by měl zvládnout čas a teplotu, aby se zabránilo popálení kůže.

Nedívejte se přímo do blízkého infračerveného světla, měli byste jako ochranu nosit černé brýle.



Předchozí: Jak OEM nebo ODM spolupráce při...

další: Jak najít továrnu na zařízen...