Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

LED terapeutické lampy s červeným světlem pocházející z vesmíru nyní ukazují své dovednosti na kosmetickém trhu

Čas vydání: 2020-10-19 16:19:45  Hity: 33

Kromě použití v senzorech mohou být LED diody červeného světla použity také v lékařství. V posledních letech se objevilo mnoho nástrojů pro ošetření LED červeným světlem a blízkým infračerveným paprskem, které tvrdí, že k dosažení krásných efektů lze použít LED lampy. K dispozici jsou nejen specializované kliniky krásy, ale také si kupte přístroj pro domácí ošetření k použití.   A Asie je důležitým trhem pro kosmetická zařízení s pětiletým složeným tempem růstu až 20%.


Červené LED osvětlení původně nebylo pro kosmetické účely. Vznikl z výzkumu prováděného NASA a Wisconsinským centrem pro automatizaci a robotiku vesmíru (WCSAR). Doufáme, že rostliny mohou být pěstovány ve stísněných prostorech, jako je raketoplán a mezinárodní vesmírná stanice. Udržovat nutriční rovnováhu leteckého personálu.


V té době výzkum zjistil, že vlnová délka LED červeného světla může podporovat růst rostlin a fotosyntézu a podporovat metabolismus buněk. Po potvrzení, že LED dioda červeného světla může být použita jako světlo pro růst rostlin, se směr výzkumu postupně posunul k tomu, zda ji lze použít pro lékařské ošetření.

 

Protože buňky ke stimulaci růstu potřebují gravitaci, je pro člověka těžké léčit rány mikrogravitací nebo supergravitací. NASA doufá, že pomocí červených LED diod zmírní atrofii svalů astronautů a urychlí jejich hojení ran.

 

Studie prokázaly, že červená LED spektra s vlnovými délkami 680nm a 730nm a blízká infračervená LED světla na 880nm mají dobrý regenerační účinek na pokožku. Tyto technologie mohou být použity jak u astronautů, tak u pacientů s diabetickými vředy nebo těžkými popáleninami.   Výzkum také zjistil, že infračervená LED světla lze také použít ke zmírnění bolesti při chemoterapii a radiační terapii.

 

S pokrokem v technologii a snižováním cen LED se na trhu postupně objevují lampy k léčbě akné, odstranění vrásek nebo zmírnění bolesti svalů. Červené LED diody mohou pronikat kůží po dobu přibližně 1 až 2 mm, což může stimulovat pokožku k produkci kolagenu nebo pružnosti. Protein urychluje hojení ran a redukuje skvrny.   Infračervená LED se používá k podpoře metabolismu a má dobrou funkci při prevenci stárnutí.

PAR38_red_therapy (60).jpg


Předchozí: Jak dlouho trvá terapie červen...

další: velkoobchodní 660nm červená a ...